Partner worden
19/1/2023

Nieuw! Word nu partner bij Courtage Makelaar

De markt is veranderd in 2023 de prijzen dalen sterk, hypotheekrente stijgt en we hebben te maken met hoge energieprijzen. De markt valt redelijk stil klanten komen niet zomaar binnen. Wij leveren graag kantklare verkoop klanten aan. Deze willen altijd een vergelijking uit twee makelaars. Jullie succes is ons succes.

Makelaar courtage

Klanten die hun woning willen verkopen weten nooit precies waar ze naar toe moeten gaan. Ons platform stelt ze in staat binnen 24 uur twee offerte te ontvangen uit hun regio zodat ze meteen goed gevoel een keuze kunnen makelaar uit de makelaar die het beste bij hun passen.

Waarom kiezen voor ons ?

De markt is stil gevallen. Onze leads/klanten mooi combineren met de klanten uit je netwerk volgens ons een win win situatie. Wij delen de klanten maximaal met 2 makelaar zodat de klant altijd een keus heeft. Je betaalt ons 60 euro per aangeleverde klant met een verkoopintentie. Foutieve telefoonnummers en mensen die niet willen verkopen kan je retourneren.

Wat is de conversie op de klanten ?

Allereerst is het belangrijk dat je de klanten binnen 1 uur belt voor een gratis waardebepaling aan huis. Stuur ze schriftelijk per e-mail een voorstel zodat de klant alles op schrift heeft. De conversie is gemiddeld 25% van de netto leads