Word partner

Als ervaren hypotheekadviseur op zoek naar nieuwe klanten? Kosten Hypotheekadviseur kan je helpen! Als je partner wordt van ons platform, kun je in contact komen met klanten die op zoek zijn naar een hypotheekadviseur. De werkwijze is simpel: wij leveren klanten die op zoek zijn naar een hypotheekgesprek en matchen deze met de juiste hypotheekadviseur. Als partner van Kosten Hypotheekadviseur kun je rekenen op ondersteuning en advies van onze ervaren adviseurs. Sluit je aan en profiteer van onze expertise en naamsbekendheid voor een succesvolle samenwerking.

Jij bezit minimaal WFT basis en hypotheken
Klanten uit jouw regio
Profiteer van naamsbekendheid & expertise
Partner worden

Doe mee aan ons vergelijkingsplatform!

Ben jij hypotheekadviseur en wil je ook klanten ontvangen uit jouw regio

Bedankt! Je inzending is succesvol ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops, daar ging iets verkeerd. Neem anders contact met ons op via de contactpagina

Over Kosten Hypotheekadviseur

Wij zijn op zoek naar partners die in het bezit zijn van minimaal WFT basis en hypotheken. Als je aan deze eis voldoet, kun je je bij ons aansluiten als hypotheekadviseur en profiteren van onze expertise en naamsbekendheid.

Onze werkwijze is simpel: wij leveren klanten die op zoek zijn naar een hypotheekgesprek en matchen deze met de juiste hypotheekadviseur. Hierbij houden we rekening met de wensen van de klant, maar ook met jouw specialisaties en expertise. Als partner van Kosten Hypotheekadviseur kun je rekenen op ondersteuning en advies van onze ervaren adviseurs. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste klanten en staan altijd voor je klaar voor vragen en ondersteuning.

Dus ben jij op zoek naar nieuwe klanten en wil jij deel uitmaken van een transparant en eenvoudig platform voor hypotheekadviseurs? Sluit je dan aan bij Kosten Hypotheekadviseur en profiteer van onze expertise en naamsbekendheid. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Review

"Huis goed verkocht"

Dave Sport
Rotterdam
Review

"Lage courtage betaald"

Mirjan Jansen
- Assen
Review

"Kundige makelaar"

Mike Karinkos
- Eindhoven
Review

"Snel verkocht"

Ferry Doesberg
- Hendrik ido Ambacht
Review

"Woning verkocht erg kundig."

Britt Lampers
- Haarlem
Review

"Woning heeft lang te koop gestaan, maar eindelijk verkocht."

Laura Snijder
- Zwolle