Over ons

Welkom bij Kosten Hypotheekadviseur!

Wij zijn gestart in 2022 met als missie om de markt van hypotheekadviseurs transparanter te maken.

Het vinden van de juiste hypotheekadviseur kan namelijk een behoorlijke uitdaging zijn, mede doordat het onduidelijk is wat een hypotheekadviseur levert en tegen welke kosten.Wij begrijpen dat het vinden van de juiste hypotheekadviseur essentieel is om de beste hypotheek voor jouw situatie te vinden.

Daarom hebben wij Kosten Hypotheekadviseur opgericht, waarbij wij ons richten op eenvoud en transparantie. Wij willen jou helpen om de juiste keuze te maken, zodat jij niet voor onverwachte kosten komt te staan. Op onze website kun je gemakkelijk hypotheekadviseurs vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en locatie.

Wij werken uitsluitend samen met adviseurs die in het bezit zijn van de juiste diploma's en certificaten, zodat jij verzekerd bent van deskundig advies.Wij streven ernaar om het proces van het vinden van de juiste hypotheekadviseur zo simpel mogelijk te maken, zodat jij je kunt focussen op het vinden van de juiste hypotheek. Of je nu op zoek bent naar een adviseur voor het oversluiten van je hypotheek, verduurzaming van je woning, verbouwing of een nieuwe hypotheek voor je eerste huis, bij Kosten Hypotheekadviseur ben je aan het juiste adres.

Wij hopen dat wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste hypotheekadviseur en staan altijd voor jou klaar voor advies en ondersteuning.

Volledig transparant
Kosten hypotheekadviseur
Sneller dan het licht

Wij werken met professionele hypotheekadviseurs

Alle hypotheekadviseurs aangesloten bij ons platform zijn in het bezit van de relevante diploma's.

Meet the team

CEO

Jeffrey Stoffels

Meer weten over courtage en hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact op!

Expert

Naomi Koppelaar

Meer weten over courtage en hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact op!

Expert

Quirien Krause

Meer weten over courtage en hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact op!